Ema elvan

Iveta Merglová

Ema elvan. Néha jól van, néha rosszul, ami viszont állandó, hogy nem túl bőbeszédű. Hétköznapi örömeiről és gondjairól szól ez a könyv, melynek lapjain közösen élhetjük át egy hetét, az álmos hétfőtől kezdve egy klasszikus vasárnapig (tudjátok: takarítás, tűzeset, kiszívott nyak). Talán néhány mozzanatában még magunkra is ismerünk.


Ema alakját Iveta Merglová cseh illusztrátor álmodta meg. Ema rendszerető, szeret olvasni, néha eljár úszni vagy tornázni. Dolgozik, a munkáját viszont unalmasnak és feleslegesnek tartja. Olykor üresnek, értelmetlennek és kilátástalannak érzi a mindennapokat, máskor élvezi az életet és a semmittevést. Ema elvan. Néha jól van, néha rosszul. Öniróniája viszont gyönyörködtet.

ILLUSZTRÁTOR
Iveta Merglová

FORDÍTÓ
Peťovská Flóra

KOROSZTÁLY
16+


MÉRET
172×235mm

OLDALSZÁM
72

ISBN
978-615-81067-9-5

MEGJELENÉS
2020. 9. 29.

ÁR
2990 Ft


"Az Ema elvan jól illeszkedik a Csirimójó könyveinek sorába, amennyiben újszerű, szokatlan és minőségi kiadvány. Egyébiránt cseppet sem gondolnám rétegkönyvnek, épp ellenkezőleg: nagyon mai, nagyon „csajos” és nagyon szerethető történet ez egy ezredfordulós nő mindennapjairól." Révész Emese, Alföld folyóirat